aduc-masini-din-germania"Aduc masini din Germania". Asa suna multe anunturi la o simpla cautare pe Google.

Alegerea unei masini nu este simpla. Ne dorim ca investitia facuta sa fie sigura. Astfel, nu vom fi nevoiti sa investim in viitoare reparatii.

Varianta aducerii unei masini "de afara", de obicei din Germania, ne surade cel mai mult. De foarte multi ani, am fost alimentati cu informatii de acest gen: sunt masini rulate intr-un alt regim, au fost utilizate numai pe autostrada, etc. Folosim site-uri de specialitate si uneori gasim "chilipiruri" care ne tenteaza foarte mult, insotite de clasicul anunt "Aduc masini din Germania". Din pacate un chilipir nu inseamna neaparat o afacere buna.

Aduc masini din Germania

Noi nu recomandam achizitia unei masini de peste granita, decat de la dealeri autorizati sau companii de leasing. In aceste cazuri este  foarte usor de verificat  istoricul de intretinere. In astfel de situatii pretul este pe masura, mult mai mare decat "chilipirurile" gasite la persoane fizice si intermediari din Germania.

Costuri totale

Daca adaugam la aceste preturi cheltuielile cu transportul, taxe de drum, cheltuieli de inmatriculare, cazare, mancare, timp pierdut, aproximativ 800-1000 de Euro, vom constata ca nu merita deloc efortul unei astfel de "masini din Germania". De asemenea, rulajul unui vehicul cu o vechime de 5 -6 ani, este foarte putin probabil sa fie mai mic decat 180.000 - 200.000. Masinile cu un kilometraj afisat in anunturi sub aceasta borna pot fi suspecte. In plus, atentie cu masinile tip "Lego" facute din bucati. Vedeti mai jos un video interesant care va poate schimba abordarea in fata unui anunt precum "Aduc masini din Germania"

In concluzie, recomandam achizitia unui vehicul rulat din Romania, cu un istoric foarte simplu de verificat si cu toate actele in regula. Este mult mai usor si veti economisi timp si bani.

Puteti vizualiza ofertele noastre pe cele doua platforme: Pickwell si Autovit.

Mai multe informatii aici.