• Luni - Vineri 9.00 - 17.00
  • Parcarea Carrefour Militari, Autostrada A1 13, KM 11, Chiajna
  • 0742127939

Asigurari auto

Asigurari auto 🔥

Iti propunem o gama variata de asigurari auto pentru vehiculul tau. Colaboram cu toate societatile de asigurari din Romania, astfel incat, vei primi de la noi cea mai buna oferta pentru o asigurare RCA sau Casco.

Chiar daca vehiculul pe care-l conduci sau doresti sa-l achizitionezi, este unul nou sau second hand, trebuie sa ai in vedere ca protectia vehiculului iti va aduce un plus de liniste si confort. E bine te gândești la soluțiile puțin costisitoare din punct de vedere financiar conferite de încheiere unei asigurari auto.

ASIGURARI RCA 🔥

Asigurarea obligatorie (important, e obligatorie pentru orice vehicul înmatriculat, chiar dacă ”nu circulă”) este Răspundere Civilă Auto (RCA). Asigurarea RCA te protejează să nu plătești pentru daunele produse terților, fie că e vorba de daune materiale sau corporale. Și asta pentru că accidentul a fost produs din vina ta. Asigurarea RCA (Răspunderea Civilă Auto) funcționează în baza Legii 132/2017  și a Normei 20/2017.  Asigurarea auto RCA se poate încheia pentru o perioadă de minimum o lună și maximum un an. Vehiculele pentru care se încheie asigurare RCA sunt: autoturisme, autovehicule pentru transport de persoane, autovehicule transport marfă, remorci, tractoare agricole, motociclete, ATV-uri etc.

ASIGURARI CASCO 🔥

Asigurarea auto Casco este protecție la neprevăzut. Riscurile la care e supusă mașina ta sunt foarte multe. Accidente în trafic produse într-un moment de neatenție, furt total sau parțial, căderi de corpuri, boom sonic, fenomene atmosferice – grindină, furtuni, trăsnet, tornadă, acțiunea unor autori necunoscuți, vandalism, explozie, catastrofe naturale, apă la motor, lovirea și deformarea jantelor și a anvelopelor, etc. Nu sunt nici puține riscuri, nici improbabile. Este momentul sa te gandesti la o asigurare auto.

În plus, dacă închei asigurare auto Casco mai poți avea incluse: clauza de tractare, decontarea directă în cazul în care nu ești tu cel vinovat, vehicul la schimb pe perioada reparației, înlocuirea cheilor dacă au fost pierdute, etc.

Dacă dorești un cost mai mic dar cu acoperiri mari ale riscurilor poți opta pentru o ofertă cu franșiză.

 

Solicita OFERTA

    Call Now Button