• Luni - Vineri 9.00 - 17.00

Leasing auto rulate

Leasing auto

Daca doresti sa-ti cresti afacerea si nu dispui de suficiente lichiditati, iti propunem solutii avantajoase de leasing auto rulate. Chiar daca societatea pe care o administrezi este noua (start-up), te poti bucura acum de utilizarea unei masini rulate in leasing. Toata documentatia este intocmita de noi iar aprobarea o vei primi in maxim o zi.

Suntem specialisti in vanzarea de masini in leasing. Finantarea va fi facuta de una din societatile de leasing cu care colaboram, la cele mai avantajoase conditii din piata (dobanzi incepand cu 4%)

Facilitam obtinerea unui leasing auto atat pentru masinile din stocul nostru, cat si pentru masini vandute de alti dealeri autorizati. Te rugam sa vizualizezi stocul nostru pe cele doua platforme: Pickwell si Autovit!

Solicita acum informatii suplimentare!

APASA AICI PENTRU STOC !

 

 

Solicita informatii despre leasing auto

Prin prezenta, am luat la cunoștintă faptul că datele furnizate de mine, personale și non-personale pot fi prelucrate de catre PICKWELL GROUP SRL, in conformitate cu REGULAMENTUL PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Datele sunt stocate exclusiv pentru a răspunde solicitării clientului, pentru a atinge scopul propus și nu vor fi partajate cu terțe părți.

Call Now Button