De ce sa alegi o verificare istoric auto cu Car Vertical?

Cererea de masini second hand se mentine si in 2021, chiar daca pandemia afecteaza numeroase domenii de activitate. Companiile investesc in continuare in parcurile auto, deoarece au nevoie de transport pentru a produce bani si in timp de criza.

Pentru ca o companie sa poata supravietui in aceasta perioada grea trebuie sa produca bani si sa se adapteze vremurilor in care traim. Daca pentru o lunga perioada de timp restaurantele nu au mai putut functiona, unii proprietari s-au reorientat spre livrari la domiciliu, iar pentru asta au apelat la leasing auto. Chiar daca in prezent localurile au fost redeschise, acestea functioneaza la capacitate redusa. Iar pentru a produce mai multi bani trebuie sa asigure si livrari la domiciliu. Iar acesta este doar un sector al celor care trebuie sa se adapteze la noile conditii, motiv pentru care tot mai multi aleg sa investeasca in masini second hand.

Cum viitorul este incert in acest moment, tot mai multe companii fac investitii pentru a-si asigura o sursa de venit in orice circumstante.

Alegerea unei masini second hand, deloc usoara. 

Alegerea unei masini second hand nu este deloc usoara. Asta deoarece trebuie sa fii foarte atent sa nu pici intr-o capcana. De multe ori, o masina care arata bine si are un pret foarte bun, atrage rapid atentia, insa poate ascunde defectiuni, poate avea kilometrajul falsificat sau accidente.

Din pacate, pe piata de masini second hand sunt multe persoane rauvoitoare care profita de cei care nu fac o verificare amanuntita a autoturismului inainte de a-l achizitiona. De aceea ai nevoie de un VIN Decoder.

De ce este important sa verifici masina cu Car Vertical inainte de a o cumpara

Daca si tu vrei sa investesti in viitorul afacerii tale si sa alegi o masina second hand trebuie sa fii foarte precaut. Este important sa verifici masina intr-un loc sigur, pe care sa-l alegi tu, daca vrei sa eviti surprizele neplacute.

Multi dintre proprietarii de masini ascund anumite accidente sau modifica kilometrajul fie pentru a vinde mai rapid autoturismul fie pentru a obtine o suma mai mare de bani.

Verificare VIN cu Car Vertical

Daca ai inceput deja sa cauti informatii despre achizitionarea unui autoturism second hand in leasing probabil ai auzit despre vin decoder sau verificarea kilometrilor reali. Iti recomandam sa faci o verificare amanuntita pe Car Vertical. Datorita parteneriatului pe care-l avem, iti oferim o reducere de 15%.

Stiai ca, potrivit statisticilor, intre 30 si 50% dintre masinile second hand sunt vandute dupa falsificarea kilometrajului, sau ca una din sase masini din Europa a fost implicata intr-un accident major? Tocmai de aceea o verificare VIN este esentiala. Aceasta iti poate dezvalui aspecte importante pe care nu le-ai sesizat la testarea masinii.

 

Din fericire, exista platforme care ofera un raport detaliat despre autoturisme, astfel incat sa te asiguri ca masina nu iti va pune viata in pericol sau ca nu va trebui sa investesti multi bani in reparatii dupa achizitionarea acesteia.

Dintre toate, Car Vertical ofera un raport complex al istoricului masinii, iar pretul este unul competitiv.

Car Vertical detine o baza de date complexa despre masinile furate. Prin urmare, apeland la serviciile de Vin Decoder te asiguri ca nu vei achizitiona un autoturism furat. Tot aici ti se va intocmi un raport detaliat al accidentelor suferite de masina, astfel incat sa te asiguri ca autoturismul este in regula si ca nu iti pui viata in pericol din cauza defectiunilor sau nu vei fi nevoit sa investesti bani in reparatii.

Nu uita! Masinile pot parea intacte chiar daca au daune severe in urma accidentelor, kilometrajul poate fi usor modificat, iar unele masini pot fi furate. Nu merge pe incredere cand doresti sa achizitionezi o masina second hand. Fa-i o verificare amanuntita intr-un loc ales de tine, nu in cel ales de vanzator, pentru a te asigura ca detaliile primite sunt reale. Daca vanzatorul insista sa faci verificarea intr-un anumit loc, acest lucru ar trebui sa-ti dea de banuit.

Verificarea istoricului de accidentari, o verificare a kilometrilor reali, precum si o verificare vin te vor ajuta sa afli informatii importante cu privire la autoturismul pe care urmeaza sa-l cumperi.

In plus, daca accesezi site-ul Pickwell.ro beneficiezi de o reducere de 15% pentru o verificare completa la Car Vertical